Черговий випуск кінологічних команд митниць

У Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби  20.08.2021 відбувся випуск кінологічних  команд митниць. Цього разу випускниками стали 6 кінологічних команд, а саме з Одеської, Волинської, Львівської, Харківської та Чернівецької митниць,  які у період з 9 по 20 серпня  2021 року проходили очний етап спеціальної підготовки на базі Департаменту з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів, зброї та набоїв. 

Цей курс дав змогу підвищити рівень теоретичної підготовки інспекторів-кінологів, а також практичних вмінь та навичок службових собак з пошуку прихованих від митного контролю предметів та речовин.

Разом з тим, здійснено підготовку за додатковою спеціалізацією на пошук зброї та набоїв  однієї кінологічної команди Львівської митниці, а також кінологічної команди Одеської митниці з пошуку тютюнових виробів.

За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримала кінологічна команда Одеської митниці (Крусян Сергій зі службовим собакою за кличкою Марсель),   решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре».

На завершення курсу підготовки усі інспектори-кінологи отримали  сертифікати.

You are currently viewing Черговий випуск кінологічних команд митниць