Вивчення досвіду кінологічного забезпечення Словацької Республіки

Представники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби разом з посадовими особами Закарпатської митниці здійснили робочий візит до спеціального навчального кінологічного центру Словацької Республіки. Метою візиту був обмін сучасним передовим досвідом та підвищення рівня професійної підготовки персоналу Державної митної служби України, який залучений до виконання службових обов’язків на Українсько-Словацькій ділянці кордону.

Поїздка відбулася 10-12 жовтня цього року в рамках реалізації спільного міжнародного проекту «SIBSU – Safe and Inclusive Border between Slovakia and Ukraine» («Безпечні та інклюзивні кордони між Словаччиною та Україною»).

Словацькі, українські та норвезькі колеги провели спеціальні тренінги, що стосувалися сучасних тенденцій дресирування службових собак для виявлення незаконних товарів.

Учасники поїздки спостерігали за практичною роботою кінологічних підрозділів під час підготовки та використання їх в реальних умовах на базі навчального кінологічного центру.

Вивчення передового європейського досвіду та кращих практик використання кінологічних команд під час здійснення митного контролю наближує здійснення державної митної справи в Україні до рівня світових стандартів.

You are currently viewing Вивчення досвіду кінологічного забезпечення Словацької Республіки