Використання комплексних скануючих систем стаціонарного типу у І кварталі 2022 року

З метою обговорення питань покращення використання комплексних скануючих систем стаціонарного типу моделі NUCTECH MB1215LC з 10 по 11 травня 2022 року під головуванням директора Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) Галини Поташнікової були проведені наради у форматі відеоконференції з керівниками управлінь технічних засобів митного контролю та керівниками відділів експлуатації (використання) скануючих систем Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької митниць.

Представники Департаменту обговорили з учасниками наради результати моніторингу використання митницями вантажних скануючих систем у І кварталі 2022 року.

Посадові особи митниць, в зоні діяльності яких застосовуються вантажні скануючі системи, доповіли про основні проблемні питання використання таких систем та надали пропозиції щодо шляхів покращення їх використання.

За підсумками наради, було прийнято рішення щодо узагальнення отриманої інформації та її подальшого направлення до профільних департаментів Держмитслужби з метою покращення використання комплексних скануючих систем стаціонарного типу моделі NUCTECH MB1215LC.

You are currently viewing Використання комплексних скануючих систем стаціонарного типу у І кварталі 2022 року