Вмотивована молодь знайомиться з порядком служби в митних органах

Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби спільно з Департаментом по роботі з персоналом проведено 27 січня 2022 року зустріч в форматі онлайн зі студентами профільних закладів вищої освіти з метою популяризації роботи в митних органах та роз’яснення порядку проходження конкурсного відбору.

Участь у зустрічі взяли понад 100 студентів, які здобувають степінь магістра в Університеті митної справи та фінансів, Державному податковому університеті, Західноукраїнському національному університеті та Київському національному торговельно-економічному університеті.

Представники Держмитслужби звернули увагу на переваги і перспективність роботи в митних органах та можливості професійного зростання для вмотивованих працівників.

Також, студентам було представлено структуру та наповнення програми спеціалізованої підготовки за темою «Ключові компоненти здійснення митної справи”, яка надає можливість ознайомитися з ключовими нормативно-правовими актами, що регулюють митну справу (митний контроль та митне оформлення, тарифне та нетарифне регулювання, протидія порушенням митного законодавства та ін.).

У зустрічі прийняли участь працівники Держмитслужби, які самі нещодавно були студентами. Вони наголосили на важливості проходження даної програми як для етапу проходження конкурсного відбору, так і подальшої роботи в митних органах.

Студенти та представники закладів вищої освіти висловили подяку за проведення цієї зустрічі та підтвердили готовність до проходження програми спеціалізованої підготовки і подальшого конкурсного відбору.

You are currently viewing Вмотивована молодь знайомиться з порядком служби в митних органах