День державної служби України

День державної служби — професійне свято в Україні. Відзначається щорічно 23 червня — у День державної служби Організації Об’єднаних Націй.

         Свято встановлено в Україні «…зважаючи на роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН…» згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року                   № 291/2003.

         Колектив  Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби щиро вітає всіх державних службовців з ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ!

         Хай ваша робота буде сповнена витримкою, професіоналізмом та повагою, а родинне тепло, здоров’я та злагода хай допомагають у виконанні почесної місії — служінню народу України!

Сьогодні на долю нашого народу випало страшне випробування – війна з боку авторитарного правлячого режиму сусідньої росії.

         Однак, ми здолаємо цю агресію, адже сила духу наших українських воїнів, підсилена героїчними прикладами звитяги борців за незалежність нашої держави, є нездоланною.

Віримо в Перемогу!

You are currently viewing День державної служби України