Департамент започатковує діалог задля розвитку напрямку підготовки операторів багажних/поштових скануючих систем.

22.10.2021 року представники Департаменту провели онлайн зустріч з організаціями, що здійснюють підготовку персоналу з авіаційної безпеки.

У заході прийняли участь директор Європейського регіонального навчального центру ІКАО з авіаційної безпеки Інституту ІКАО Національного авіаційного інституту – Загній Тетяна Володимирівна та представники Учбового центру ТОВ «МАСТЕР-АВІА» Міжнародного аеропорту «Київ» (начальник – Тарасенко Андрій Михайлович, заступник начальника – начальник відділу підготовки персоналу з авіаційної безпеки – Бунчук Олександр Олексійович та старший інструктор відділу підготовки персоналу з авіаційної безпеки – Кіріченко Олександр Анатолійович).

Основна мета зустрічі – налагодження співпраці та розгляд можливості обміну теоретичним й практичним досвідом за напрямком підготовки операторів скануючих систем.

Зацікавленими сторонами було презентовано основні аспекти підготовки операторів скануючих систем митниць Держмитслужби та підготовки операторів технічних засобів контролю на безпеку служб авіаційної безпеки.

На завершення заходу було досягнуто домовленості щодо підготовки договору про співпрацю для подальшої взаємодії та розвитку напрямку використання скануючих систем (рентгентелевізійних інтроскопів).

You are currently viewing Департамент започатковує діалог задля розвитку напрямку підготовки операторів багажних/поштових скануючих систем.