Держмитслужба піклується про психологічне благополуччя своїх посадових осіб

«Якщо ви хочете привести країну до ладу, спочатку наведіть лад у собі».  

Носсрат Пезешкіан

Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби України успішно провів тренінг на тему “Психологічні аспекти професійної діяльності” для посадових осіб Держмитслужби. Тренінг відбувся у період з 11 по 13 квітня 2023 року в онлайн режимі. 14 посадових осіб з різних куточків України взяли участь у заході.

Під час тренінгу розглядалися такі  важливі теми як самопізнання особистості, стрес, профілактика та методи боротьби зі стресом, синдром емоційного вигорання у державних службовців; учасники вчилися балансувати власне життя за допомогою балансної моделі Н. Пезешкіана, розуміти свої опори та ресурси, вчилися управляти конфліктом та багато іншого.

Ми впевнені, що такі тренінги допомагають посадовим особам Держмитслужби зберегти професійність та ментальне здоров’я в процесі своєї роботи. Як кажуть, якщо хочеш змінити країну, маєш розпочинати з себе. Тому, розвиток професійних та особистісних компетенцій є надзвичайно важливим кроком для покращення роботи та підвищення ефективності службової діяльності.

Сподіваємось, що отримані знання та навички допоможуть учасникам бути більш успішними у своїй роботі та зберегти психологічну стійкість в складних ситуаціях.

You are currently viewing Держмитслужба піклується про психологічне благополуччя своїх посадових осіб