Завершено підготовку кінологічних команд митниць Держмитслужби

Сьогодні 11 кінологічних команд, а саме: Буковинської, Поліської, Галицької, Північної, Закарпатської, Волинської, Одеської, Слобожанської та Київської митниць Держмитслужби, завершили очний етап спеціальної підготовки за спеціалізаціями з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, грошових знаків у вигляді банкнот та тютюнових виробів. Разом з тим, дві кінологічні команди Закарпатської та Поліської митниці були підготовлені за додатковою (подвійною) спеціалізацією.

У ході підготовки фахівці Департаменту забезпечували  супроводження та детальний аналіз практичних навичок з пошукової роботи, відпрацьовували  практичні ситуації,  максимально наближені до реальних.

За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримали кінологічні команди Одеської митниці (Панасюк Юрій та службовий собака за кличкою Пірат),  Закарпатської митниці (Довбак  Євгеній та службовий собака за кличкою Амур),  Київської митниці (Лукіянчук  Андрій та службова собака за кличкою Пальма) та   Північної митниці (Кучура  Андрій та службова собака за кличкою Джесіка). Решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре». Насамкінець в.о. директора Департаменту Поташнікова  Галина привітала учасників підготовки з успішним завершенням навчання, побажала інспекторам-кінологам  не зупинятися на досягнутому та примножувати здобуті знання в процесі професійної діяльності.

You are currently viewing Завершено підготовку кінологічних команд митниць Держмитслужби