Завершено спеціальний курс підготовки кінологічних команд Держмитслужби!

Сьогодні 11 кінологічних команд, а саме: Чернігівської, Вінницької,  Чернівецької,  Закарпатської, Волинської, Сумської та Київської митниць  завершили очний етап спеціальної підготовки за спеціалізаціями з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів і бурштину. Разом з тим, три кінологічні команди Закарпатської та Чернівецької митниці були підготовлені за додатковою (подвійною) спеціалізацією.

У ході підготовки, фахівці Департаменту забезпечували  супроводження та детальний аналіз практичних навичок з пошукової роботи, відпрацьовували  практичні ситуації,  максимально наближені до реальних.

 За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримали кінологічні команди  Закарпатської митниці (Бабич Євгеній та службовий собака за кличкою Рамсі, Пригара Ростислав та службовий собака Денні і Тромпак Владислав та службовий собака Норд). Решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре».

Під час підведення підсумків щодо результатів контролю знань директор Департаменту Поташнікова Галина привітала учасників підготовки з успішним завершенням підготовки, побажала інспекторам-кінологам не зупинятися на досягнутому та примножувати здобуті знання в процесі професійної діяльності.

You are currently viewing Завершено спеціальний курс підготовки кінологічних команд Держмитслужби!