Заключний випуск кінологічних команд спеціального курсу підготовки у 2021 році

У Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби 12.11.2021 відбувся випуск кінологічних команд митниць. Цього разу випускниками стали 9 кінологічних команд, а саме з Одеської, Сумської, Львівської, Миколаївської, Харківської, Закарпатської, Чернігівської, Чернівецької та Дніпровської митниць, які у період з 1 по 12 листопада 2021 року проходили очний етап спеціальної підготовки на базі Департаменту з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів, зброї та набоїв.

Цей курс дав змогу підвищити рівень теоретичної підготовки інспекторів-кінологів, а також практичних вмінь та навичок службових собак з пошуку прихованих від митного контролю предметів та речовин.

Разом з тим, здійснено підготовку за додатковою спеціалізацією на пошук зброї та набоїв однієї кінологічної команди Львівської митниці, а також кінологічної команди Чернівецької митниці з пошуку наркотичних засобів та психотропних речовин .

За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримали кінологічні команди Одеської митниці (Маляр Костянтин зі службовим собакою за кличкою «Боцман») та Сумської митниці (Король Наталія зі службовим собакою за кличкою «Детройт»), решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре».

На завершення курсу підготовки усі інспектори-кінологи отримали сертифікати.

You are currently viewing Заключний випуск кінологічних команд спеціального курсу підготовки у 2021 році