Засідання Робочої групи Держмитслужби з питань реалізації ґендерної політики в частині проведення ґендерного аудиту

28 липня 2022 року відбулося онлайн-засідання Робочої групи Держмитслужби з питань реалізації ґендерної політики (далі − РГ) під головуванням заступника Голови Держмитслужби Владислава Суворова за участю представниці Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

Традиційно, цей захід зібрав членів та членкинь РГ для огляду останніх подій та напрацювань з ґендерних питань за травень-липень цього річ.

Зокрема, менеджерка Вікторія Зінченко та експерт Максим Жаботін з Команди підтримки реформ презентували інфографіку за результатами аналізу опитування щодо визначення рівня задоволеності умовами державної служби в частині врахування у кадровій політиці принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, проведеного з 10 по 17 червня 2022 року.

Окрім того, під час зустрічі було обговорено порядок, строки та відповідальні структурні підрозділи Держмитслужби за проведення ґендерного аудиту.

You are currently viewing Засідання Робочої групи Держмитслужби з питань реалізації ґендерної політики в частині проведення ґендерного аудиту