Зустріч віртуальної групи ВМО з питань ґендерної рівності та різноманітності

18 жовтня 2022 року під головуванням новообраної Голови віртуальної робочої групи ВМО з питань ґендерної рівності та різноманітності (ВРГ ВМО), представниці Замбії, відбулась зустріч ВРГ ВМО в рамках діяльності якої здійснюється обмін досвідом та передовою практикою між країнами-членами ВМО з ґендерної тематики.

Представниця Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) вперше взяла участь у онлайн засіданні ВРГ ВМО як членкиня цієї групи.

Одним із ключових питань порядку денного засідання було обговорення та затвердження проєкту профілю експерта (експертки) з ґендерної рівності та різноманітності ВМО. У ході засідання було також розглянуто план дій ВРГ ВМО на 2023 рік, результати щорічного опитування ВМО, відомості про стан наповнення другого збірника ВМО статтями митних адміністрацій країн-учасниць ВМО (Держмитслужба теж  долучилася до підготовки збірника). До того ж було висвітлено досвід митної адміністрації Перу з імплементації програми щодо протидії сексуальним домаганням на робочому місті.

Reform Support Team at the State Customs Service of Ukraine

World Customs Organization – Organisation Mondiale des Douanes

You are currently viewing Зустріч віртуальної групи ВМО з питань ґендерної рівності та різноманітності