Зустріч за напрямком підготовки операторів скануючих вантажних систем з представниками EUAM

26.11.2021 року посадові особи Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби та представники Консультативної місії Європейського Союзу (EUAM) провели спільну онлайн зустріч.

У заході прийняли участь Йорг Айнеман – начальник відділу з інтегрованого управління кордонами, Мікко Грьонберг – старший стратегічний радник з митних питань та Анастасія Завада – старший асистент з митних питань.

Основна мета зустрічі – ознайомлення з напрямком підготовки операторів вантажних скануючих систем та налагодження подальшої співпраці.

У ході зустрічі були обговорені питання щодо загальних потреб Держмитслужби у операторах скануючих систем, кількості та типів скануючих систем, які використовують митниці в процесі проведення митного контролю.

Також представники Департаменту ознайомили європейських колег з програмами підготовки та матеріально-технічною базою, що використовуються під час підготовки.

На завершення заходу було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та узгодження кроків щодо взаємодії з напрямку  підготовки операторів скануючих вантажних систем.

You are currently viewing Зустріч за напрямком підготовки операторів скануючих вантажних систем з представниками EUAM