Зустріч з представниками EUAM

15.07.2022 року посадові особи Держмитслужби, Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) та представники Консультативної місії Європейського Союзу (EUAM) провели спільну онлайн зустріч.

Зокрема, у заході прийняли участь Йорг Айнеман – начальник відділу з інтегрованого управління кордонами, старші стратегічні радники з питань інтегрованого управління кордонами з Румунії та Фінляндії та Анастасія Завада – старший асистент з митних питань.

Основна мета зустрічі – обговорення основних потреб Держмитслужби щодо організації проведення спеціальної та спеціалізованої підготовки в умовах воєнного стану.

Представники Департаменту ознайомили європейських колег з особливостями організації кінологічного забезпечення в Державній митній службі України та порядком використання  операторів вантажних скануючих систем.

У ході зустрічі також були обговорені питання щодо загальних потреб Департаменту в напрямку кінологічного забезпечення та дистанційної підготовки операторів вантажних скануючих систем.

На завершення заходу було досягнуто домовленості щодо співпраці та узгодження кроків із подальшої взаємодії.

You are currently viewing Зустріч з представниками EUAM