З Днем Незалежності, Україно!

30-річчя  Незалежності України відзначили  в Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення  Держмитслужби 20 серпня 2021 року.

30 років для держави – це розквіт молодості, а молодість – це повнота життя. Це свято – привід для кожного з нас, незалежно від віку, знань, досвіду відчути себе молодим, а отже – сповненим рішучості та енергії до праці та самоствердження.

Під час заходу перегорнули сторінки історії становлення незалежності держави, згадали борців за народне щастя та геніїв, що віддали свій талант рідній Україні, хвилиною мовчання віддали шану усім полеглим за світлу справу захисту нашої свободи.

З нагоди свята, за значний особистий внесок у розвиток митної справи, сумлінне виконання своїх службових обов’язків кращим працівникам Департаменту було вручено подяки від  Голови Держмитслужби.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, небайдужу громадську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток митної справи в Україні, подяку від Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики отримала в.о. директора Департаменту Поташнікова Галина.

Вітаючи присутніх зі святом, Галина Поташнікова зазначила, що саме незалежність стала передумовою усіх позитивних досягнень і світлого майбутнього України, яке ми будуємо разом. Подякувала колегам за щоденну кропітку роботу, вірність професійному обов’язку, побажала здоров’я, мирного неба, щедрої долі, впевненості у власних силах і переконаннях, наснаги в усіх справах на шляху до зміцнення незалежності України.

You are currently viewing З Днем Незалежності, Україно!