Міжнародний день митника 2023

Як і кожного року, 26 січня митна спільнота збирається разом, щоб відсвяткувати Міжнародний день митника. Цей рік ще більш особливий, тому що ми також відзначаємо 70-річчя ВМО – унікальної організації, створеної для міжнародного співробітництва та обміну знаннями.

Щороку Міжнародний день митника дає Секретаріату ВМО можливість запропонувати членам Організації звернути увагу на тему, яку вважає актуальною для митної спільноти та її партнерів. У 2023 році під гаслом “Виховання нового покоління: Формування культури обміну знаннями та професійної гордості у митних органах” Секретаріат пропонує членам Організації подумати про те, як вони підтримують новоприйнятих співробітників, сприяють обміну знаннями та зміцнюють почуття гордості за приналежність до цієї організації та глобальної митної спільноти. Йдеться про те, щоб у рамках перетворення митної системи насамперед зосередити увагу на кадровому потенціалі, і особливо на новому поколінні.

Оскільки репутація організації багато в чому залежить від її співробітників, важливо, щоб вони пишалися своєю роботою, і щоб їхня робота була пов’язана з державними цілями. Створюючи стимулююче робоче середовище та пропонуючи своїм співробітникам можливості для навчання, митні органи можуть не лише залучати та утримувати талановитих співробітників, а й зміцнювати у них почуття професійної гордості. Вітаємо з Міжнародним днем митника!

You are currently viewing Міжнародний день митника 2023