Нові горизонти в навчанні митників!

19-20 лютого 2024 року відбулася 19-та Глобальна зустріч Регіональних структур Всесвітньої Митної Організації! Близько 83 країн-членів взяли участь у заході.

Державну митну службу представляв Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, на базі якого розміщені Регіональний навчальний центр та Регіональний кінологічний навчальний центр Всесвітньої митної організації.

На порядку денному були ключові питання, такі як розвиток електронного та дистанційного навчання, використання віртуальної реальності у навчанні, розробка національних стратегій навчання, інструменти та ініціативи ВМО: останні розробки, тощо.

Регіональні структури Домініканської Республіки, Катару, Австралії, Саудівської Аравії, Японії ділилися кращим досвідом щодо ефективного функціонування інституцій.

Українською стороною була запропонована доповідь про використання VR та 3D технологій у підготовці посадових осіб Державної митної служби України.

Ці інноваційні підходи сприяють підвищенню якості спеціалізованої підготовки, що є надзвичайно важливим в умовах нестабільності, спричиненої російською агресією.

Міжнародна спільнота висловила підтримку та визнання досягнень Регіонального навчального центру та Регіонального кінологічного навчального центру ВМО у Хмельницькому, Україна.

You are currently viewing Нові горизонти в навчанні митників!