Онлайн зустріч з обговорення ґендерних ініціатив а рамках співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні

28 вересня 2022 року відбулася зустріч представниці Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби з експертками з ґендерних ініціатив у сфері публічного адміністрування Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (далі – КМЄС), менеджеркою Команди підтримки реформ, яка супроводжує імплементацію ґендерної політики в Держмитслужбі та представницями Центрального апарату Держмитслужби. Захід відбувся в режимі онлайн-конференції.

У ході зустрічі експерток КМЄС було ознайомлено з напрацюваннями Робочої групи Держмитслужби з питань реалізації ґендерної політики за 2021-2022 роки.

Окрім того, обговорено низку питань, зокрема пов’язаних з ґендерним аналізом стратегій і політик Європейського Союзу (далі – ЄС) та можливістю їх адаптації до українського контексту, необхідності вивчення кращих практик ЄС щодо організаційної культури та комунікаційної підтримки в рамках реалізації ґендерних ініціатив, які впроваджуються митними адміністраціями країн ЄС.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленості про подальший розвиток співпраці з КМЄС.

You are currently viewing Онлайн зустріч з обговорення ґендерних ініціатив а рамках співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні