Онлайн зустріч з представниками РКНЦ ВМО (м.Ноєндетельсау, Німеччина) з питань організації кінологічного забезпечення

11 липня 2023 року представники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (РНЦ ВМО/ РКНЦ ВМО, м.Хмельницький, Україна) провели робочу онлайн-зустріч з колегами з Кінологічного навчального центру Митної служби Німеччини, на базі якого функціонує Регіональний кінологічний навчальний центр Всесвітньої митної організації (м.Ноєндетельсау, Німеччина).

Такі питання як комплектування служб кінологічними командами  та їх ефективне використання під час здійснення митного контролю, особливості підготовки за спеціалізаціями з пошуку заборонених предметів та речовин, організація функціонування регіональних кінологічних центрів висвітлювалися під час заходу.

Для розширення міжнародних контактів РКНЦ ВМО (м. Хмельницький, Україна) проведення такої зустрічі є важливою подією в межах виконання Стратегічного плану РНЦ ВМО /РКНЦ ВМО (м. Хмельницький, Україна) на 2022-2025 рр.

You are currently viewing Онлайн зустріч з представниками РКНЦ ВМО (м.Ноєндетельсау, Німеччина) з питань організації кінологічного забезпечення