Перший крок студентів до працевлаштування у Держмитслужбі

Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) спільно з Департаментом по роботі з персоналом Держмитслужби 05.11.2021 проведено зустріч із студентами Університету державної фіскальної служби України, які здобувають ступінь магістра за освітньо-професійною програмою «Менеджмент митної справи».

Під час зустрічі студенти мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в митних органах України, з вимогами до кандидатів та порядком проходження конкурсного відбору, що передує працевлаштуванню у Держмитслужбі.

Департаментом було представлено власний програмний продукт, розроблений для ознайомлення цільової аудиторії з ключовими нормативно-правовими актами, що регулюють митну справу (митний контроль та митне оформлення, тарифне та нетарифне регулювання, протидія порушенням митного законодавства та ін.). Курс містить навчальні матеріали, тестування та анкету зворотного відгуку учасника. Значною перевагою даного дистанційного курсу є можливість його проходження без відриву від навчання та на будь-якому пристрої, включаючи мобільний телефон.

Держмитслужба продовжує докладати значні зусилля для розвитку кадрового потенціалу, який є визначальною рисою можливостей генерування інноваційних ідей та готовності долати сучасні виклики.

You are currently viewing Перший крок студентів до працевлаштування у Держмитслужбі