Побудова взаємин співпраці з Національним кінологічним центром при Державному митному комітеті Республіки Узбекистан

За сприяння Надзвичайного і Повноваженого Посла Республіки Узбекистан в Україні Курманова Алішера Анваровича 02.06.2021 відбулася зустріч посадових осіб Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби  з представниками Національного кінологічного центру при Державному митному комітеті Республіки Узбекистан.

У ході зустрічі учасники ознайомилися з організацією діяльності та специфікою підготовки кінологічних команд в митних відомствах України та  Узбекистану.

Оскільки зазначені структури мають статус Регіональних кінологічних навчальних центрів ВМО, співпрацю та подальший розвиток взаємин керівництво вбачає у побудові спільних зусиль та напрацювання стратегій з вирішення проблемних питань їх діяльності у складі ВМО.

На завершення заходу сторони домовилися розробити дорожню карту для подальшої взаємодії з напрямку  розвитку митної кінології відомств.

You are currently viewing Побудова взаємин співпраці з Національним кінологічним центром при Державному митному комітеті Республіки Узбекистан