Подяка за підготовку представників Збройних Сил України

Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) оголошено подяку за здійснення підготовки представників Командування Медичних сил Збройних Сил України за напрямком реалізації митної справи.

Підготовка у форматі онлайн проводиться за зверненням Асоціації митних брокерів України (далі – Асоціація) та розпочалася 26 жовтня 2022 року і триватиме до 11 листопада цього року. Під час занять учасники підготовки мають можливість обговорити з експертами Департаменту порядок здійснення усіх етапів митного контролю та митного оформлення товарів, що переміщуються через митний кордон, а також практичні аспекти виконання митних формальностей.

В ході робочої зустрічі, яка відбулася 08.11.2022, директор та куратор курсів Асоціації ознайомилися з інфраструктурою і напрацюваннями Департаменту, та відзначили високий рівень організації підготовки, що здійснюється експертами Департаменту, в тому числі з урахуванням сучасних викликів та загроз, пов’язаних з військовою агресією на Україну.

You are currently viewing Подяка за підготовку представників Збройних Сил України