Проведення занять для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

На базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) 10.01.2023р. відбулися заняття курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького за тематикою «Огляд автомобільних транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України».

Основна мета заходу – набуття майбутніми офіцерами-прикордонниками практичних умінь з питань здійснення прикордонного контролю у пунктах пропуску через державний кордон України.

На заняттях посадовими особами Департаменту були доведені теми із застосування технічних засобів при здійсненні митного контролю, порядку здійснення митного контролю та пропуску через митний кордон України культурних цінностей. На тренувальному майданчику проведено огляд макетів автотранспортних засобів з метою відпрацювання практичних навичок з виявлення заборонених до переміщення предметів та речовин, які приховуються в конструктивних порожнинах легкових транспортних засобів.

Підготовка курсантів відбулася у рамках реалізації договору про співпрацю між Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби та Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Зазначені навчання на базі Департаменту будуть продовжуватись впродовж січня 2023 року.

You are currently viewing Проведення занять для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького