Проведення занять з курсантами Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

З метою якісної підготовки майбутніх офіцерів-прикордонників щодо здійснення прикордонного контролю у пунктах пропуску через державний кордон, працівники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби 24 листопада 2022 року провели заняття з курсантами Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького за темою «Огляд автомобільних транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України».

Під час зазначеного заходу було ознайомлено майбутніх прикордонників з порядком застосування технічних засобів митного контролю. На тренувальному майданчику відбувся огляд макетів автотранспортних засобів з метою відпрацювання практичних навичок з виявлення заборонених до переміщення предметів та речовин, які приховуються в конструктивних порожнинах легкових транспортних засобів.

Підготовка курсантів відбулася у рамках реалізації договору про співпрацю між Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби та Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

You are currently viewing Проведення занять з курсантами Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького