Участь у онлайн-зустрічі

21-23 лютого 2022 року пройшла робоча онлайн-зустріч Директорату з інституційного розвитку Всесвітньої митної організації (далі – Директорату ВМО) з митними адміністраціями країн-членів ВМО, в ході якої відбулося засідання Комітету з питань ґендерної рівності та різноманітності. Зустріч проводилася у гібридному форматі: деякі країни-члени брали участь офлайн, інші – онлайн за допомогою платформи KUDO. У заході брали участь посадові особи Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

У Порядку денному зустрічі було окреслено ряд питань, винесених для обговорення: бізнес-моделі організації роботи митних адміністрацій країн-членів ВМО, впровадження Плану дій щодо Пакету організаційного розвитку ВМО, побудова екосистем митних даних, інструменти оцінки навчання та розвитку ВМО, співпраця між митницями: роль місцевих та регіональних пулів експертів в контексті пандемії та відновлення після неї.

Під час засідання Комітету з питань ґендерної рівності та різноманітності Директорату митні адміністрації країн-членів ВМО Ямайки, Ліберії, Кореї, Буркіна-Фасо, Мехіко та Кенії поділилися досвідом імплементації інструментів ВМО з питань ґендерної рівності та різноманітності та найкращими практиками з іншими делегатами.

You are currently viewing Участь у онлайн-зустрічі