Розширення співпраці з профільними навчальними закладами

Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби та Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут 16.03.2023 підписали договір про співпрацю, предметом якого є співробітництво у питаннях практичної реалізації і розвитку освітнього, наукового потенціалу й практичної підготовки.

Реалізація даного договору забезпечить можливість взаємного обміну фахівцями в рамках освітніх та наукових програм з метою здійснення викладацької діяльності / забезпечення спеціальної та спеціалізованої підготовки, зокрема проведення практичних занять, семінарів, тренінгів, дослідницької роботи за напрямками, що становлять взаємний інтерес.

Закладення правового підґрунтя співпраці відкриває вмотивованій молоді з профільною освітою доступ до матеріалів щодо принципів та порядку реалізації митної справи, що в подальшому може стати вирішальним чинником при обранні майбутньої професії. Одночасно, працівники Держмитслужби та її територіальних органів зможуть ознайомитися з новітніми тенденціями та інструментами у галузі економіки.

You are currently viewing Розширення співпраці з профільними навчальними закладами