Тиждень електронної комерції 2022: дані та цифровізація задля розвитку

З 25 по 29 квітня 2022 року проходитиме тиждень електронної комерції, організований Конференцією Організації Об’єднаних Націй у співпраці та іншими партнерами, під час якого особливий акцент буде приділено конкретним і практичним рішенням нагальних питань, пов’язаних із цифровою трансформацією економік.

Працівники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби беруть участь у заході в форматі онлайн. Зацікавлені особи можуть долучитися до зустрічі шляхом проходження процедури реєстрації на сайті https://unctad.org/eweek2022 та одержання підтвердження від організаторів.

Під час заходу будуть розглянуті шляхи посилення спроможності країн та отримання ними якнайбільше переваг від залучення до електронної комерції та цифрової економіки, розбудови більш стійкого та інклюзивного суспільства в кардинально інших умовах у період після COVID-19.

Учасникам зустрічі зокрема буде представлено публікацію 2022 року «Дані та цифровізація для розвитку», яка містить відомості про транскордонні потоки персональних даних та їхню роль в економічному та соціальному розвитку.

Тематика заходу охоплює ключові сучасні тенденції розвитку глобальної економіки, які на фоні зростаючих обсягів транскордонних поставок та прискорення проведення митних формальностей мають безпосередній вплив на організацію та здійснення протидії комерційному шахрайству та порушенням прав інтелектуальної власності.

You are currently viewing Тиждень електронної комерції 2022: дані та цифровізація задля розвитку