Участь у засіданні Віртуальної робочої групи з ґендерної рівності та різноманітності ВМО

55 членів та членкинь Віртуальної робочої групи Всесвітньої митної організації з ґендерної рівності та різноманітності (далі – ВРГ ВМО з ҐРР) в режимі онлайн-конференції зібралися 24-25 травня 2023 року, щоб обговорити напрацювання ВМО, спрямовані на підтримку ґендерної рівності та різноманітності в митній службі.

Під час зустрічі представники та представниці 32 митних адміністрацій, зокрема і представниця Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, обмінялися думками та ідеями щодо посилення подальшої роботи зі сприяння ҐРР, обговорили результати щорічного опитування та проведеного у березні цього року тренінгу для тренерів з ҐРР, а також було представлено оновлену версію Інструменту організаційної оцінки ґендерної рівності (GEOAT).

До того ж, присутні мали змогу розглянути Стратегію ґендерного мейнстримінгу в сфері правоохоронної діяльності Індонезії та ознайомитися з досвідом з просування ҐРР в митній службі Німеччини крізь призму безпеки. Варто зазначити, що Німеччина долучилася до ВРГ ВМО з ҐРР вперше.

Насамкінець заходу представники та представниці кожної країни обрали  нову голову та заступника голови ВРГ ВМО з ҐРР на період 2023 – 2024.

You are currently viewing Участь у засіданні Віртуальної робочої групи з ґендерної рівності та різноманітності ВМО