Участь у онлайн-сесії з питань реалізації ґендерної політикив Україні

8 червня 2022 року відбулася онлайн-сесія з реалізації ґендерної політики в Україні за участі понад 100 представників різних відомств, зокрема представниці Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби. Захід пройшов під головуванням першої заступниці директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлії Лихач.

Під час сесії обговорювалися результати проведеного первинного опитування з метою аналізу рівня задоволеності умовами державної служби в частині врахування у кадровій політиці принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Нагадаємо, що до початку військової агресії рф та введення воєнного стану в Україні було проведено анонімне первинне опитування близько 8000 тисяч держслужбовців завдяки підтримці та сприянню Національного агентства України з питань державної служби спільно з Урядовою уповноваженою з питань ґендерної політики, компанії NIRAS в рамках реалізації проєкту «Європейський Союз за ґендерну рівність: Служба допомоги реформам» та Науково-дослідницького центру прикладної соціології «Соціоплюс» Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

До опитування у Держмитслужбі було залучено працівників апарату Держмитслужби та Львівської митниці, за результатами якого планується  складання рекомендацій та розроблення плану дій щодо подальшої імплементації ґендерної політики в Держмитслужбі.

You are currently viewing <strong>Участь у онлайн-сесії з питань реалізації ґендерної політики</strong><strong>в Україні</strong>