Участь у турнірі серед кінологів силових відомств та недержавних охоронних фірм

Посадові особи Департаменту СПКЗ взяли участь у черговому відкритому турнірі серед кінологів силових відомств та недержавних охоронних фірм пам’яті Героя України полковника СБУ Каплунова Дмитра Віталійовича, що відбувся 15 травня  цього року на базі Національного парку «Межигір’я».

Учасниками змагань були  представники кінологічних підрозділів Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної митної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної кримінально-виконавчої служби України, Збройних Сил України, та приватних охоронних структур.

Від Держмитслужби учасниками турніру були кінологічні команди:

ДСПКЗ – Грабовський Владислав із бельгійською вівчаркою «Град»;

Одеської митниці Держмитслужби: Яріш Андрій з бельгійською вівчаркою «Дженестра; Маляр Костянтин з бельгійською вівчаркою«Боцман».

Змагання проходили за програмою  «Служба собак-детекторів».

Кінологи разом зі своїми чотирилапими напарниками змагалися у пошуку вибухівки, зброї та наркотиків.

Загалом усі учасники професійно та майстерно пройшли усі випробування.

У загальному заліку з 24 кінологічних команд з пошуку наркотичних засобів  Костянтин Маляр посів 19 місце, Владислав Грабовський 16 місце. Андрій Яріш став бронзовим призером та за рішенням суддівського комітету разом з службовою собакою «Дженестра» визнаний найкращою кінологічної командою турніру з пошуку наркотичних засобів.

Щиро вітаємо кінологів та їх підопічних, бажаємо подальших успіхів, не зупинятися на досягнутому, постійно вдосконалювати свої професійні знання та навички.

You are currently viewing Участь у турнірі серед кінологів силових відомств та недержавних охоронних фірм