Черговий візит школярів до Департаменту

Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (далі – Департамент) продовжує активну роботу з реалізації кампанії із залучення молоді до формування кадрового потенціалу, що здійснюється в межах Плану дій з реалізації Стратегії управління персоналом Держмитслужби на 2021-2024 роки.

Цього разу до Департаменту завітали учні 5 класу гімназії № 20 імені
Сергія Єфремова, які отримали унікальну можливість ознайомитися з специфікою роботи митників, інспекторів-кінологів та операторів скануючих систем. Під час візиту діти спостерігали за тим, як за допомогою службових собак та скануючих систем виявляються заборонені предмети та речовини, і навіть спробували себе в ролі інспекторів-кінологів та операторів сучасних скануючих систем.

Такі заходи спрямовані на формування позитивного іміджу професії митника серед молоді, стимулювання інтересу до роботи в Держмитслужбі та підготовку майбутніх кадрів.

Відвідування Департаменту залишило в учнів яскраві враження та розширило їх світогляд, допомігши краще зрозуміти особливості професій інспектора-кінолога та оператора скануючих систем.

You are currently viewing Черговий візит школярів до Департаменту