ЧЕТВЕРТА ГЛОБАЛЬНА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ МЕРЕЖІ ВМО З ПИТАНЬ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ ТА РІЗНОМАНІТНОСТІ НА МИТНИЦІ

Четверта глобальна онлайн-зустріч Мережі ВМО з питань ґендерної рівності та різноманітності на митниці, зібравши безпрецедентну кількість учасників(ць) – понад 220 посадових осіб з усього світу, засвідчила зростаючу увагу міжнародної спільноти до потреби в просуванні ґендерної рівності в митній та правоохоронній сферах.

Серед них була й Тетяна Коржинська, представниця Держмитслужби, яку цьогоріч обрано віце-головою Віртуальної робочої групи Всесвітньої митної організації з питань ґендерної рівності та різноманітності на митниці.

Захід був присвячений обміну досвідом та кращими практиками у сфері ґендерної рівності та різноманітності в митних адміністраціях, зокрема обговоренню шляхів:

  • боротьби з ґендерною дискримінацією та сексуальними домаганнями на робочому місці;
  • впровадження інклюзивних практик найму;
  • підвищення обізнаності митників щодо ґендерно чутливих політик;
  • сприяння розширенню практики проведення заходів, що враховують ґендерні аспекти та забезпечують рівні можливості для всіх учасників торгівлі.

Учасники(ці) заходу висловили впевненість, що глобальний тренд створення інклюзивного робочого середовища, яке відображає різноманітність суспільства та забезпечує рівні можливості для всіх, є важливим для ефективної роботи як митних, так і правоохоронних органів.

You are currently viewing ЧЕТВЕРТА ГЛОБАЛЬНА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ МЕРЕЖІ ВМО З ПИТАНЬ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ ТА РІЗНОМАНІТНОСТІ НА МИТНИЦІ