Штучний інтелект допомагає у класифікації товарів згідно з УКТ ЗЕД

Всесвітня митна організація (ВМО) 25 квітня 2022 року надала відкритий доступ для дослідної експлуатації свого нового ресурсу − платформи AI HS Code Recommendation Platform (Платформа).

Запрошуємо усіх бажаючих працівників Держмитслужби та її територіальних органів апробувати Платформу, яка доступна за посиланням: http://49.50.165.5:19090.

За допомогою Платформи можливо одержати для конкретного товару перелік рекомендованих кодів УКТ ЗЕД (від 1 до 10 цифр коду), який формується на основі введеного опису товару та статистичних даних щодо проведення митного оформлення товарів з подібним описом за попередні роки. Результати пошуку надаються в текстовому форматі з 2D та 3D візуалізацією. Інтерфейс платформи оформлено англійською мовою.

Платформу розроблено в рамках проекту BACUDA за підтримки Фонду митного співробітництва Кореї у співпраці з митною службою Нігерії, яка надала дані своєї зовнішньоекономічної діяльності.

За додатковою інформацією звертайтеся до команди Проекту з аналізу даних Директорату з інституційного розвитку (BACUDA) через email: bacuda@wcoomd.org.

You are currently viewing Штучний інтелект допомагає у класифікації товарів згідно з УКТ ЗЕД