Завершено підготовку кінологічних команд Держмитслужби

Сьогодні 01.07.2022 8 кінологічних команд, а саме: Львівської, Волинської, Чернівецької, Одеської, Київської митниць та Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, завершили очний етап спеціальної підготовки за спеціалізаціями з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів, зброї, набоїв та тютюнових виробів. Разом з тим, кінологічна команда Львівської була підготовлена за додатковою (подвійною) спеціалізацією та кінологічна команда Одеської митниці була підготовлена за додатковою (потрійною) спеціалізацією.

У ході підготовки фахівці Департаменту забезпечували  супроводження та детальний аналіз практичних навичок з пошукової роботи, відпрацьовували  практичні ситуації,  максимально наближені до реальних.

За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримали кінологічні команди Львівської митниці (Ганжа Ігор та службовий собака за кличкою Кнут) та Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби (Форсюк Костянтин та службовий собака Ніка). Решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре» та «задовільно».

Насамкінець директор Департаменту Поташнікова  Галина привітала учасників підготовки з успішним завершенням навчання, побажала інспекторам-кінологам  не зупинятися на досягнутому та примножувати здобуті знання в процесі професійної діяльності.

You are currently viewing <strong>Завершено </strong><strong>підготовку кінологічних команд Держмитслужби</strong><strong></strong>