Зустріч національних координаторів навчальної платформи ВМО CLiKC!

Цьогорічна онлайн зустріч національних координаторів електронної навчальної платформи ВМО CLiKC! (далі – Платформа ВМО) відбулася 5 вересня 2024 року за участю понад 100 делегатів від митних адміністрацій та правоохоронних органів країн-членкинь ВМО.

 Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби  взяв участь у зазначеному заході, як національний координатор Платформи ВМО в Україні.

Учасники заходу: обговорили технічні оновлення Платформи ВМО та інтеграцію нових навчальних інструментів; дізналися про тематику нових розроблених курсів, розширення можливостей багатомовної доступності існуючих курсів та прогрес у реалізації Стратегії дистанційного навчання ВМО; поділилися досвідом використання електронної навчальної платформи ВМО CLiKC! та мали можливість запропонувати ідеї щодо її подальшого удосконалення.

Платформа ВМО пропонує понад 200 інтерактивних курсів митного спрямування, які дозволяють підвищити кваліфікацію без відриву від роботи та виїзду за кордон. Ознайомитися з повним переліком курсів та їхнім описом посадовим особам Держмитслужби та її територіальних органів можливо за посиланням: http://clikc.wcoomd.org. Приєднуйтесь до міжнародної митної спільноти та відкривайте для себе нові можливості професійно розвиватися у форматі онлайн та у зручному для вас темпі!

You are currently viewing Зустріч національних координаторів навчальної платформи ВМО CLiKC!