З нагоди Дня захисника і захисниці України

1 жовтня — День захисників і захисниць України. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. У цей день також відзначається релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке є водночас національно-патріотичним і державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Нехай надихає усіх нас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє нетлінна сила Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!

Шановні захисники і захисниці України! Ви є достойними нащадками українського козацтва. Ви для нас – справжні герої та героїні! Ваш героїзм та мужність в ім’я миру і майбутнього наступних поколінь є прикладом для нас усіх. Дякуємо вам за все, що ви робите для України! Нехай Господь оберігає вас, а ми, ваші близькі та рідні, з нетерпінням чекаємо на Ваше  повернення додому! Ви – гордість нашої нації! Слава вам! Віримо, що Україна неодмінно переможе!

З нагоди Дня захисника і захисниці України працівників ДСПКЗ Держмитслужби, які боронять Україну, відзначено відомчими заохочувальними відзнаками Держмитслужби за особисті досягнення, виявлення у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України.

You are currently viewing З нагоди Дня захисника і захисниці України