Нові горизонти співпраці: онлайн-тренінг для представників ДСПКЗ Держмитслужби та Національної школи доходів Національною адміністрацією доходів Республіки Польща

На виконання Меморандуму про розвиток співробітництва Державної митної служби України з Національною адміністрацією доходів Республіки Польща, підписаного 09.05.2024 у м. Вільнюс, наприкінці вересня відбувся перший із чотирьох запланованих цьогоріч онлайн-заходів.

Перший захід був присвячений організації та проведенню навчань для представників(ць) митно-податкових органів Національної адміністрації доходів Республіки Польща та Державної митної служби України та сприяв професійному зростанню учасників(ць) та розширенню горизонтів їх професійних здобутків.

Онлайн-захід об’єднав керівників, заступників керівників підрозділів, які безпосередньо займаються навчальним процесом та ІТ-спеціалісти Національної школи доходів Національною адміністрацією доходів Республіки Польща та Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

Мета проведення онлайн-заходу – обмін досвідом кращих практик щодо організації підготовки з використанням електронних систем навчання вперше прийнятих співробітників та підвищення кваліфікації посадових осіб у Державній митній службі України та Національній податковій адміністрації Республіки Польща.

Підсумовуючи результати онлайн-заходу, можна констатувати, що співпраця між службами України та Польщі набирає обертів. Подібні заходи є важливим кроком на шляху до створення спільного європейського простору.

У промовах обох керівників обох установ висловили бажання не зупинятися на досягнутому в співпраці і у подальшому розширити межі співпраці, організовуючи подібні заходи на спільних пунктах пропуску.

You are currently viewing Нові горизонти співпраці: онлайн-тренінг для представників ДСПКЗ Держмитслужби та Національної школи доходів Національною адміністрацією доходів Республіки Польща