Участь представників Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, Одеської та Київської митниць у навчального курсі з підвищення  професійних кінологічних навичок

У період з 22 вересня по 5 жовтня 2024 року кінологічні команди Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, Одеської та Київської митниць, взяли участь у навчальному курсі з підвищення  професійних навичок щодо  виявлення заборонених предметів та речовин. Навчання було організоване на базі Навчального кінологічного центру митниці Румунії (м. Бухарест) за сприяння Представництва Консультативної місії Європейської Союзу в Україні (КМЄС в Україні).

Головною метою тренінгу було удосконалення навичок інспекторів-кінологів зі службовими собаками з виявлення наркотичних засобів,  психотропних речовин, зброї, частин до зброї, набоїв, тютюнових виробів, а також грошових знаків у вигляді банкнот.

Успішне завершення курсу було відзначене отриманням сертифікатів від Представництва КМЄС в Україні.

Дякуємо КМЄС в Україні та митниці Румунії за організований тренінг та можливість отримати знання та досвід, які підвищать спроможність кінологічних команд Держмитслужби щодо виявлення заборонених предметів та речовин.

You are currently viewing Участь представників Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, Одеської та Київської митниць у навчального курсі з підвищення  професійних кінологічних навичок