Впровадження системи компетенцій в Держмитслужбі

Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби взяв участь у серії семінарів щодо впровадження системи компетенцій в українській митниці, в рамках співпраці EU4PFM та Держмитслужби.

Так, 19 та 24 жовтня відбулись зустрічі за участі міжнародних експертів EU4PFM з HR – пані Крістіни Якубайте-Ревутієне та Єви Візгірдієне з митного навчального центру в Литви.

На зустрічах представники Департаменту ознайомились з досвідом щодо впровадження системи компетенцій у митних органах Литви, включаючи практичні кроки, які допомагають визначити навчальні потреби, узгодити навчальні програми та створити план навчання.

Також, експерти EU4PFM розповіли про методи інтеграції компетенцій в управління ефективністю, етапи пілотування, приклади оцінювання компетенцій, а також фактори успіху, які слід враховувати при впровадженні управління ефективністю на основі компетенцій. Учасники семінару наголосили на важливості впровадження цієї системи і визначили подальші кроки для співпраці

You are currently viewing Впровадження системи компетенцій в Держмитслужбі