«Штучний інтелект та діджиталізація на службі митних адміністрацій»

Представники Держмитслужби взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції, присвяченій використанню штучного інтелекту в податковій та митній сферах. Конференція відбувалась з 14 по 15 травня 2024 року у місті Будапешт, Угорщина.

Згідно з програмою конференції «Штучний інтелект та діджиталізація на службі податкових і митних адміністрацій та їхніх клієнтів», представники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення виступили з доповіддю на тему «Використання віртуальної реальності у навчанні» 15 травня 2024 року.

Програма заходу складалася з тематичних панелей, присвячених таким актуальним питанням, як діджиталізація та штучний інтелект у податковій та митній сферах, управління персоналом та організаційний розвиток (навчання) та академічні дослідження в галузі штучного інтелекту. Захід відвідали високопоставлені представники податкових та митних адміністрацій, відповідних міжнародних організацій та академічного світу з більш ніж 30 країн світу.

Ця міжнародна конференція стала чудовою нагодою для співпраці, обміну досвідом та вивчення кращих практик у галузі штучного інтелекту. Отримані знання та досвід допоможуть впровадити інноваційні рішення в роботу Державної митної служби України.

You are currently viewing «Штучний інтелект та діджиталізація на службі митних адміністрацій»