Забезпечення безпеки кордонів за допомогою сучасних заходів інформаційної та кібернетичної безпеки

Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби інформує, що 2 травня 2023 року о 10:00 за центральноєвропейським часом відбудеться вебінар на тему «Забезпечення безпеки кордонів за допомогою сучасних заходів інформаційної та кібернетичної безпеки» спільно організований ВМО, Управлінням ООН з наркотиків та злочинності (UNODC), Правоохоронним центром Південно-Східної Європи (SELEC) та Центральноазіатським регіональним інформаційно-координаційним центром (CARICC).

Метою вебінару є покращення знань та розширення тісної співпраці в галузі передової інформаційної та кібербезпеки, привернення уваги до існуючих та потенційних проблем у регіоні та об’єднання зусиль в галузі передових заходів інформаційної та кібербезпеки. Обговорення також будуть зосереджені на важливості передових заходів інформаційної та кібербезпеки для встановлення закономірностей та виявлення аномалій, які можуть свідчити про загрози безпеці, а також на останніх досягненнях, передовому досвіді, викликах та майбутніх розробках у зазначених галузях. Під час заходу буде розглянуто використання криптовалют в експортно-імпортних контрактах, проект ВМО BACUDA та навчальний проект з віртуальної реальності, аналіз великих масивів даних про пасажирів, що прибувають, нові виклики для міжнародних та регіональних правоохоронних організацій в цифрову епоху, управління інформаційною безпекою та подіями безпеки (SIEM) з тактичним аналізом та ін.

Зацікавлені посадові особи можуть долучитися до вебінару попередньо зареєструвавшись до 28 квітня 2023 року за посиланням, яке розміщено у внутрішній мережі за адресою http://172.21.160.11/method_office/files/547.pdf. Посилання для приєднання до відеоконференції вебінару буде додатково надіслано на поштові скриньки.

You are currently viewing Забезпечення безпеки кордонів за допомогою сучасних заходів інформаційної та кібернетичної безпеки