Завершено спеціальний курс підготовки кінологічних команд Держмитслужби

Сьогодні 10 кінологічних команд Буковинської, Галицької,  Північної,  Закарпатської, Волинської та Київської митниць Держмитслужби завершили очний етап спеціальної підготовки за спеціалізаціями з пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів і зброї та набоїв. Разом з тим, кінологічні команди Закарпатської, Буковинської та Північної митниці пройшли підготовку за додатковою (подвійною) спеціалізацією.

У ході підготовки фахівці Департаменту забезпечували  супроводження та детальний аналіз практичних навичок з пошукової роботи, відпрацьовували  практичні ситуації,  максимально наближені до реальних.

За результатами здачі підсумкового контролю оцінку «відмінно» отримали кінологічні команди:  Буковинської митниці (Боднарь Ігор та службовий собака за кличкою Лінда),  Закарпатської митниці (Кирпа Андрій та службовий собака Сем, Фролов Віталій та службовий собака Аміго-Ілля),  а також з найкращим результатом з практичної частини іспиту (600 балів з 600 можливих) Волинської митниці (Ганжа Ігор та службовий собака Кнут). Решта кінологічних команд продемонстрували практичну та теоретичну підготовку за загальною оцінкою «добре».

Під час підведення підсумків в.о. директора Департаменту Поташнікова Галина привітала учасників підготовки з успішним завершенням навчання, побажала інспекторам-кінологам не зупинятися на досягнутому та щоденно примножувати здобуті знання в процесі професійної діяльності.

You are currently viewing Завершено спеціальний курс підготовки кінологічних команд Держмитслужби