Компендіум з ґендерної рівності та різноманітності в митній службі

Визнаючи суттєву цінність ґендерної рівності та різноманітності, як передумову досягнення сталого розвитку та підвищення продуктивності в організаціях, за останні роки Всесвітня митна організація (далі – ВМО)  збільшила свої зусилля в цій сфері та зберегла тему ґендерної рівності, різноманітності в порядку денному.

8 березня 2023 року ВМО оприлюднила матеріали 2-го Компендіуму з ґендерної рівності та різноманітності в митній службі (далі – Компендіум), у якому подаються кращі практики 12 країн-членів ВМО, зокрема є стаття про досвід Держмитслужби з імплементації ґендерної політики. Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби долучився до написання цієї статті в частині професійного навчання з ґендерних питань. З матеріалами Компендіуму можете ознайомитися, скачавши його з офіційної сторінки ВМО за посиланням:

https://www.wcoomd.org/-/media/wco/public/global/pdf/topics/capacity-building/activities-and-programmes/gender-equality/gender-equality-compendium_edition2_en.PDF?la=en.

You are currently viewing Компендіум з ґендерної рівності та різноманітності в митній службі