Підвищення рівня професійної компетентності у сфері захисту прав інтелектуальної власності

Департаментом нетарифного регулювання спільно з  Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби, за безпосередньої участі правовласників відомих торговельних марок, а також об’єднань правовласників, розпочато перший з чотирьох етапів спеціалізованої підготовки посадових осіб Держмитслужби та її територіальних органів за тематикою «Актуальні питання здійснення митної справи з урахуванням змін у законодавстві: в сфері захисту прав інтелектуальної власності».

Захід відкрив заступник Голови Держмитслужби Владислав Суворов, який наголосив, що важливою складовою зазначеної підготовки є ознайомлення з практикою реалізації митними органами країн-членів Європейського Союзу норм Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 608/2013 від 12.06.2013 р. про митний контроль за дотриманням прав інтелектуальної власності,  у взаємодії з правовласниками об’єктів прав інтелектуальної власності.

Участь в такому форматі дає практичну підготовку з питань сприяння захисту прав інтелектуальної власності та відкриває перспективи розвитку напрямку.

You are currently viewing Підвищення рівня професійної компетентності у сфері захисту прав інтелектуальної власності