Сучасні виклики та загрози. Протидія дезінформації у сфері радіаційної, хімічної, біологічної та ядерної безпеки

В рамках реалізації Ініціативи Європейського Союзу «Центри передового досвіду щодо зниження радіаційних, хімічних, біологічних, ядерних ризиків» та взаємодії із Міжрегіональним науково-дослідним інститутом ООН щодо злочинності та правосуддя (UNICRI) 22 лютого 2023 року відбувся в онлайн режимі тренінг на тему:  «Боротьба із дезінформацією у сфері радіаційної, хімічної, біологічної та ядерної безпеки».

В ході заходу було розкрито питання дезінформації в ЗМІ щодо хімічних та біологічних лабораторій як в Україні, так і в інших країнах; техніки виявлення попередньої оцінки дезінформації; методи протидії дезінформації та техніки спілкування зі ЗМІ.

Учасниками заходу було близько 60 представників державних органів та служб в сфері радіаційної, хімічної, біологічної та ядерної безпеки, в тому числі експерт Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

You are currently viewing Сучасні виклики та загрози. Протидія дезінформації у сфері радіаційної, хімічної, біологічної та ядерної безпеки