УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ

Сьогодні Україна переживає важкі часи, тому надзвичайно важливо бути згуртованими й разом формувати нові цінності, національну свідомість і патріотизм.

Організаціям доводиться пристосовуватися до нових умов і відновлювати свою діяльність з метою збереження та підтримки економіки країни. І митниця не стоїть осторонь.

Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби розроблено дистанційний курс «УПРАВЛІННЯ КОМАНДОЮ В УМОВАХ ВІЙНИ. ПСИХОЛОГІЧНИЙ РАКУРС», який пропонуємо керівникам для підготовки під час проведення професійного навчання без відриву від роботи. Курс розміщено у відомчій мережі на сайті Департаменту у розділі «Дистанційне навчання» (за адресою: http://172.21.160.11/study/e-learning/newcase/).

Адже вирішальну роль зараз відіграють лідери, які підтримують нашу країну та працюють, не зважаючи на російську агресію.

Також в рамках курсу проведено серію інтерв’ю «Лідери нової епохи. Боротьба на всіх фронтах». Повну версію інтерв’ю можна переглянути у відомчій мережі за адресою: http://172.21.160.11/videolecture/.

Тизер https://youtu.be/Wkg4oTsBwjU

Підтримуємо Україну разом! Наша сила – в єдності!

Контактні особи від Департаменту:

Ірина Кикилик – заступник начальника управління – начальник відділу з організації діяльності РНЦ ВМО Управління спеціалізованої підготовки,

тел. 0382 78 49 99, e-mail –  ds.post@customs.gov.ua

Петро Пасєка – заступник начальника управління – начальник відділу інформаційних технологій та захисту інформації Управління дистанційного супроводження та неінтрузивного контролю, тел. 0382 72 61 32, e-mail – ds.post@customs.gov.ua

You are currently viewing УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ