Підвищення обізнаності школярів Хмельниччини щодо діяльності Держмитслужби

ДСПКЗ Держмитслужби активно організовує цікаві інформаційно-просвітницькі заходи для школярів Хмельниччини в межах кампанії Держмитслужби із залучення молоді для формування кадрового потенціалу в межах Плану дій з реалізації Стратегії управління персоналом Державної митної служби України на 2021-2024 роки.

3 квітня 2024 року відвідувачами ДСПКЗ Держмитслужби стали п’ятикласники та їх вчителі з Навчально-виховного об’єднання №5 ім. Сергія Єфремова м. Хмельницький.

Експерти Департаменту провели експрес-опитування, щоб перевірити, чи знають діти про митну професію, роботу операторів скануючих систем та кінологів, правила поводження із собаками. Учні із захопленням та  цікавістю слухали експертів Департаменту, активно ставили їм запитання.

До того ж, допитливі п’ятикласники, після завершення показових виступів кінологічних команд Держмитслужби мали змогу спробували себе в ролі митників, кінологів та операторів скануючих систем Держмитслужби.

Одноголосне бажання школярів долучитися до роботи посадових осіб Держмитслужби є підтвердженням привабливості та престижності митної професії.

You are currently viewing Підвищення обізнаності школярів Хмельниччини щодо діяльності Держмитслужби